Om en fredag

Imorse startade jag dagen med yoga, äntligen lite flowyoga och på fredagmorgon dessutom! Har bara hunnit köra yinyoga, vilket är fantastiskt, men jag har saknat den lite mer krävande yogan. Favorit-Moa dessutom, med ny playlist och nya asanas och flöden jag inte provat förut. Och yoga är ingen tävling, inte ens mot sig själv, men jag klarade en asana idag jag inte klarat förut. Jippie!

Åkte sen och lämnade blod efter att ha blivit extrakallad igårkväll med sms. Det har varit trafikolyckor som krävt mycket och jag skulle ju ändå dit. Jättemycket folk, det är ju både sorgligt och bra på samma gång. Snabba är de också, jag var på jobbet nästan vanlig tid. Inga ursäkter att inte hjälpa till med det, speciellt inte när man har en attraktiv blodgrupp som jag har (kan ge till alla).

Nu är jag helt själv på kontoret, det är visst halvdag idag men jag har ju varit borta och det är grymt skönt att få undan i lugn och ro. En liten lunchpaus med slösurfande har jag kostat på mig. Dags att göra ett sista ryck och sen ta helg.

Ha en fin fredag och en trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s