Om runt hörnet 

Ikväll har jag varit på after work med jobbarkompisarna. Vi firade lite allt möjligt och att det är helg imorgon,. Jag ska jobba, jag har ju varit ledig hela förra veckan så det känns helt okej.

Runt hörnet testade vi, det är första gången för mig. De kör på ”mellanrätter” vilket är ganska små portioner och istället är tanken att man tar flera. Tvyärr kostar de ungefär som en vanlig portion så det är lätt att bli lite sparsam också. Jag åt ”Rökig men inte stökig”, räkor i rök med aioli och surdegsbröd. Gott rostat bröd med ”smör” (de sa åtminstone att det var mjölkfritt så det var väl margarin då) och aiolin var bra. Bäst var när jag öppnade locket till räkorna och det formligen puffade ut rök! Det hade jag inte väntat mig. Riktigt gott, inte så mättande det var ingen överraskning heller. Det tar ju en stund att skala 10-12 räkor så måltiden drog ut på tiden ändå. Riktigt mysig lokal, se till att gå på toaletten om ni är där! Hittade även inspiration på ny typ av blandning av vitt kakel i olika storlekar i olika förband. Samlar på kakelinspiration till badrumsdrömmar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s