Om en lazy tramp 

Imorse var det tillbaka till passen och jag startade morgonen med ett flexpass. Efter jobbet dags för bodypump och sen var jag färdig för kvällen. Skulle kommentera på en annan blogg och råkade stava fel: lazy tramp. Och så har kvällen varit, jag har kollat på TV vilket sällan eller aldrig händer men är det Träna med Kalle så är det. Uppdrag granskning såg jag också faktiskt, fy fan vad olika vi har det på stränderna just nu.

Nåväl, det är en dag imorgon också. Roligt jobb, fler pass. Det är bara bra för mig att ligga i soffan flera timmar nån gång då och då. Jag tränar ändå så mycket. Som Kalle säger: ”träning ska vara som att borsta tänderna” och jag kan intyga att det är inte jobbigt att packa väskan varje dag när man väl har vant sig. Semester var kul men vardag är också okej. Jäkligt mycket kallare bara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s