Om vardagsmat 

  
Jag kör järnet på att äta bra just nu. Frukt och grönt, alger och proteinpulver. Matlådor och mellis. Syftet är att bli piggare och orka ännu mer, hålla mig förkylningsfri och bli starkare. Jag vill också gärna att det blir billigt och jag vill äta mer ekologiskt och närodlat. 

Det här har varit mig övermäktigt förr, även om jag alltid ätit mycket, ekologiskt och aldrig har haft särskilt dåliga vanor, men nu äntligen är det som att proppen har gått ur och jag äter bra och gott som tusan! Till och med blodpudding blev jag plötsligt sugen på (där snackar vi billigt!) och slog till på, riktigt mumsigt. Idag är det mjölkfria tjuvstuvade makaroner och köttbullar med samma råkost till, fiffigt att göra storpack åt sig själv även på sån sallad som går att spara. 

Det betyder inte att jag äter överdrivet varken supernyttigt eller strikt, igårkväll ägnade jag hela kvällen åt att baka äppelkaka i långpanna och sen äta upp så mycket vi orkade av den. Lagom är bäst! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s