Om höstmornar

 Det är kallt och vackert nu, frisk luft och jag det är bara att njuta. Tydligen norrsken igårkväll också men det missade jag till förmån för badkaret. Veckans schemalagda träningspass är gjorda och jag kan därmed ta det lite lugnt på morgonen så här sitter jag i kökssoffan med en påtår i kaffekoppen. Älskar flextid och när det känns som balans mellan schema och spontanitet. Laddar för helgen, det blir fjällen för mig och inte alls som det brukar utan det är dags börja utforska andra sidan av dem lite mer. 

3 reaktioner till “Om höstmornar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s