Om better bloggers

Medlem i Better Bloggers

Jag har äntligen fått tummen ur och registrerat mig på det superbra nätverket för bloggare – better bloggers. Egentligen har jag följt och läst sen det startade men inte kommit mig för att bli medlem (gratis). Konceptet och idén liknar vårt tänk med Svenska Resebloggar, detta är dock för alla bloggare. Till skillnad från många andra tips så märks det att det drivs av bloggare och tipsen är för både nybörjare och mer erfarna. Finfin podcast också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s