Om resesällskap

en kopp kaffe pa utbyggnaden av Ammans stadshus

Jag har rest i en mängd olika konstellationer, väldigt många där jag inte känt någon. Det är fantastiskt att uppleva allt en resa kan innebära med någon annan men ofta har jag velat göra saker som ingen annan har velat eller kunnat följa med på. Det har oftast blivit minst lika bra och som jag skrev häromdagen så träffar man alltid folk, som ibland blir vänner för livet. Så att ”resa själv” är oftast inte ensamt utan tvärtom väldigt klyschigt självförverkligande. Jag kan varmt, varmt rekommendera att våga prova. Det behöver ju kanske inte vara mellanöstern i två månader på direkten, testa en helg någonstans bara. Mitt tips är att det finns något du verkligen vill göra där, en vandring eller ett museum eller kanske en kurs eller tur av något slag. Så du verkligen känner att DU får uppleva något som DU vill. Så att det inte känns tomt och ensamt och du blir sittandes inne på hotellrummet (om inte det är precis vad du längtar efter att unna dig!).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s