Om augustis träning

 

Jag är just hemkommen från en rejäl träningskväll. Först teamade jag bodypump med Sofie på hennes pass, alltså vi var två som instruerade och turades om. Det är ny release och jag tycker det är både tryggt och peppande att köra igång tillsammans med nån annan. Hem och käkade middag för att cykla till plus för mina vanliga måndagspass somamove och mojo flex. Först blev ben och armar som spaghetti av pumpen och sen mjuk som spaghetti, i hela kroppen. Det gick fint, inget att göra varje måndag men jag ville testa och kroppen höll.  
 Så det blir en härlig höst att instruera! 
 Augustis träning präglades av att fortsätta komma igång och hålla i löpningen och äntligen fick jag ihop lite mil, inte riktigt en i veckan men nästan. Tog mig över milgränsen på ett pass vilket var en milstolpe(!). Jag ville börja lugnt och jag har inga distansmål men milen är ju alltid milen. Jag startade med instruerandet efter sommaruppehållet med nya soma-releasen och fortsatte med rehab i form av höftprogram och jag blev också klar med hela mammamageappen. Rekommenderar den till alla! Även ni/vi som inte fått barn behöver de små kontrollövningarna.
Totalt 23 pass, 19h 42min och jag älskar när min träningsalmenacka är helt fullklottrad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s