Om stränder

20121002-171354.jpg

Dagens tema är strand och här kommer en liten kavalkad av mina favoritstränder. Jag kan omöjligt välja en, jag hittar Inte ens någon jag tyckt särskilt illa om, jag gillar alla stränder. Det jag slås av är att det är ganska sällan de är sådär långa med vit sand och klarblått vatten, faktiskt är de ganska ofta med små runda stenar. Fast jag tror att jag egentligen mest gillar sand. En oändlig mängd fler finns, jag har förlorat mig själv en stund bland gamla bilder och minnen och oj vad många fina stränder jag upplevt.

GC-Jordanien 2008016

Saltast strand – döda havet, JordanienLofoten 2007 040

Nordligaste strand – Unstad, Lofoten, Norge (kolla den gulliga vita kyrkan!)
IMG_1827

Favoritstrand i Spanien – Castelldelfels, Barcelona. DSC_4030

Finaste fjällstrand – Tjulträsk, Ammarnäs20140716-203052-73852552.jpg

Vitast strand – Kato Koufonisi, GreklandMorgon foto Santorini

Finast soluppgång – Santorini, Grekland

2 reaktioner till “Om stränder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s