Om energikvällar

 Nu grönskar det ordentligt i Umeå! Så fort solen tittar fram fylls hela campus av studenter och anställda som vänder näsan mot solen. Läste att kylan har stannat av knoppbristningen och jag är faktiskt lite glad i smyg att den pausade då jag var borta, älskar att se det bli grönare och grönare för varje dag!

Vilken energi man har sen, igårkväll hade vi städkväll med bostadsföreningen, sen var jag och tränade och sen så pigg att jag kvällsfikade två gånger. Idag var det en lång mötesdag på jobbet, fram åter i vikariebehov på iksu som slutade med att jag kunde skaka loss rumpan och tankarna på ett zumbapass. Tänk att jag velat gå på zumba i flera år men aldrig tagit mig iväg, jag visste att jag skulle älska det! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s