Om vardagspasta med ekologisk kotlettbacon och tomat

 Jag är tillbaka till vardagen och igår lagade jag pasta till matlådor, som vanligt. Paradrätten spaghetti carbonara fick denna vecka en touch av tomat med chilisås och färska tomater och en bra upptäckt på affären: ekologisk kotlettbacon. Bra för samvetet och förhoppningsvis så bra för djur och natur som möjligt, även om vegetariskt förstås är bäst då. Nästan inget fett på heller vilket jag gillar (utan alltså), jag vill ha knaperstekt eller näst intill.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s