Om flight mode

  

Så var det tydligen dags för flygstrejk (pilotstrejk) igen. Skönt att jag är hemma och inte har någon resa inplanerad just nu. Jag har haft tur de senaste resorna med fint flygväder och har kunnat njuta av resan genom att läsa bok, sova, prata med resesällskapet och lyssna på poddar så egentligen är det bästa att fortsätta flyga så inte nervositeten kommer tillbaka i onödan. Men samtidigt skönt att slippa just flighten,  nog led jag lite av myror i brallan, sex timmar är på tok för länge för mig att sitta still.

Så jag drömmer mig tillbaka till förra onsdagens 42 grader och tänder några ljus, det är allt annat än varmt i Umeå nu, och kryper ner i soffan med en kopp kvällskaffe och några avsnitt i serierna jag ligger efter i.

En reaktion till “Om flight mode

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s