Om träningsinspiration

 Jag är så proppad av inspiration och pepp för träning och instruerande att det är inte klokt. Vore väl rimligare att vara lite mättad efter en sån här vecka men tvärtom, jag är jättetaggad! Har varit på bodybalance idag med duktiga Annika som jag bodde med nere på Lanzarote och sitter och filar på spellistor, manus, nedvarvningssnack och träningsupplägg. Jag fick lära mig så mycket nya konster, en workshop i att stå på händer resulterade i konsten ni ser på bilden. Uppdateringar om vad som gäller kring kost, löpsteg, coaching av lyftteknik och mycket mer. Jag tänkte pytsa ut godbitarna i några inlägg till er framöver men nu först ska jag ta hand om tvätten och ladda inför morgondagens pass, och jobb förstås.

4 reaktioner till “Om träningsinspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s