Om veckans pasta – vegetariskt

  

Veckans pasta, stående inslag hos mig och väldigt ofta grunden i mina matlådor, blev en vegetarisk variant. Inspirerad av att äta antiinflammatoriskt för att försöka hjälpa rappelryggen på traven och förstås det miljövänliga i att välja vegetariskt samt att efter en dryg vecka i fjällstugan känna lite extra sug efter grönsaker så snodde jag ihop en variant med marinerad tofu (rekommenderas verkligen!), tomat, broccoli, lök, vitlök, champinjoner och basilika. Mums!

Jag behövde också hyffsat lättuggad mat eftersom jag dragit sönder en tand (med tandtråd!) förra veckan men det är åtgärdat nu. Världens bästa tandläkare som fixade så jag slapp rotfyllning och jag skänker en tacksamhetens tanke till den som uppfann tandvårdsprenumerationerna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s