Om att vila ryggen 

  Jag har varit hos en naprapat idag och kollat så det inte är något allvarligt med ryggen. Det är det inte, men den är rejält överansträngd och han förstod inte riktigt hur jag kunnat träna lite, köra skoter, jobba och klättra på klättervägg. Inte jag heller, det har ju inte gjort så ont då. Bara när jag sitter still.

Så nu är jag ordinerad vila och får absolut inte sitta i soffan eller i mjuka fåtöljer. Jag får stå, promenera eller ligga i fosterställning. Eller bada. Gissa vad jag väljer?! Jag ska krypa ner med alla ohörda avsnitt av maratonpodden och drömma om slaskfria gator och smärtfria ryggar.

3 reaktioner till “Om att vila ryggen 

  • Vila ordentligt! Hoppas du blir bättre snart! Jobbigt att ha ont och trist när man inte kan träna fast man vill. (Vi har haft en del av det. Peter har ont i ryggen ibland och jag får migrän ibland.) Bäst att vila bort det onda ordentligt så du blir av med det! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s