Om att ha påsklov 

  

Jag är här nu. Vi åkte imorse, kaffe och fint väder hela vägen. Väl framme i stugan väntade mamma och pappa med grillade hamburgare på muurikkan nedanför altanen. Här mår vi gott. Sen en tur till Svennes spår och den ene hade dåligt glid, den andre hade dåligt fäste (jag såklart) men halländskan hon hade minsann bra skidor idag. Hemma i stugan igen bytte jag skidor till skejt och for ner på raningen med Layla och övade lite draghundsskidåkning, maken till kul! Har sagt det förr och jag säger det igen, hon är mitt bästa träningssällskap i hela världen!

En reaktion till “Om att ha påsklov 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s