Om en perfekt ledig dag i fjällen 

IMG_1920
Ja vad gör man om man vaknar och är helt ledig en solig dag på vårvintern i fjällen? Det kan inte bli så mycket bättre om ni frågar mig. Skottade fram skotern och körde över till byn lagom tills affärn öppnade och hyrde nyckeln till gymmet. Lyfte tungt och stod på händer, kände mig stark. Hem och lagade lunch och sedan skotern iväg till vår utflyktsstuga och kokade kaffe med min nya kaffepanna, premiär för den! IMG_1928Superbra present jag fått och den levererade perfekt gott kaffe.  IMG_1930 Att dricka kaffe på ett renskinn i solen…. 
IMG_1932Till den här utsikten… För att sen skejta iväg med skidorna upp mot Biergenas, inte så långt pass och inte ända upp men det räckte gott med träning för puls, balans, växel 2 och 3 och sen förstås utförsåkning. IMG_1937Avslutat dagen med hämtpizza från dalstugan i liften, en bastu och så melodifestivalen. Nu är det godnatt efter en dag som innehöll ett helt påsklov.

4 reaktioner till “Om en perfekt ledig dag i fjällen 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s