Om fortsatt kanonväder 

skoter AmmarnäsJa det går inte annat än att fortsätta på temat soliga dagar i fjällen. Idag var en sån där dag då jag inte vill åka hem, inte för att jag någonsin brukar vilja det men det är lite olika skönt att komma hem. Den här gången, not so much. Det har varit tre dagar av önskeväder, som ett påsklov inklämt på en helg. Inga skidor idag, det blev tvärkallt inatt och kärv snö imorse så med den här träningsvärken sen igår så blev det kaffe mot en solvägg istället, inte dumt det heller. Har städat bastun, fyllt på ved, lämnat ett par skidor och skottat upp framför skotergaraget så nu är det bara att längta till riktiga påsken!

4 reaktioner till “Om fortsatt kanonväder 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s