Om februaris träning 

Hej Mars, det är dags att summera februaris träning. Totalt sett 23 pass, total tid 22 timmar. Antal skidmil: 1,1, antal löpmil: 0,1. Det är ganska likt januaris träning men tyvärr är det inte fler skidmil som jag hoppats på. Bara en gång och så onsdagsträningarna har det blivit och det tycker jag är för lite för en februari men som tur var kom skid-VM som plåster på såren, då kändes soffan plötsligt som bästa stället.

Det hade förmodligen blivit något pass till om inte förkylningen sänkt mig men jag är glad att kroppen ändå har en bra återhämtningsförmåga så den inte blev så långdragen, det tackar jag träningen för! Idag har jag kört somamove på lunchen och bodypump efter jobbet och känner mig kurant, bara lite rester kvar i näsan (det räcker så med detaljer va?). Efter mitt eget pass satte jag mig på en bänk utanför Paris (inte så kontinentalt som det låter, vår stora sal på iksu sport heter så) och kikade på Hanna L som körde nya bodypumpreleasen vi ska gå igenom på söndag. Slutsats: 1) Herrejösses vad jobbigt det blir för ben och bröst. 2) Herrejösses vad många jag kände som hann gå förbi på en timme!

Fokus för mars blir fler tunga men korta gympass. Och så några till skidmetrar åtminstone och kanske är det dags att ge sig ut och testa löpsteget snart, men de får nog sopa först, det är flera ton grus på gatorna efter den här ”vintern”.

2 reaktioner till “Om februaris träning 

  • Bra jobbat! Vi har äntligen kommit igång med vårt Tapout XT-program igen, nu när vi skaffat träningstält! Vi är helt otroligt svaga just nu, så det går inte överdrivet bra, men det kommer nog gå bättre och bättre hoppas vi! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s