Om somamove release 6

I’m back. Tror jag. Man ska väl inte ropa hej men det gick hur bra som helst att jobba, jag var inte ens trött efter lunch och första passet ut för att testa formen blir naturligtvis ett lugnt ett, mitt kära måndagspass i somamove. Brukar förstås inte alltid ta det lugnt men det fina med soma är att det går ösa på av bara tusan, bli svettig och flåsig och trött i musklerna eller så kan man bestämma sig att hitta lugnet och långsamma kontrollerade rörelser och jobba på t.ex. andningen eller rörligheten extra mycket. Vi har kört nuvarande release ett bra tag nu och jag längtar efter lite nya eller nygamla rörelser och nya mönster och om två veckor är det dags! Och idag släpptes en teaser trailer på youtube där ni kan se några av rörelserna från release 6.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s