Om söndagsmys

IMG_1728Vilken söndagsunderhållning vi bjöds på från Falun idag. Herrarnas femmil och grisigt före som liknade mitt Vasalopp som äntligen fick en bra beskrivning ”för er som inte åker skidor så är det som skillnaden mellan att springa på en myr och på asfalt”. Otroligt bra krigat av Johan Olsson och Anders Södergren, och så spurten av Northug… Imponerande och fint avslut på Södergrens karriär, hoppas Olsson fortsätter något år till!

Längesedan jag sett så mycket av ett mästerskap som detta, älskar känslan att bli så uppslukad av något. Tur för mitt soffsittande och TV-tittande att det inte är för evigt, men vad ska jag nu göra om kvällarna? Mars har dragit igång och det är dags att summera februaris träning, antalet åkta skidmil är desto färre, och jag fortsätter blogga varje dag enligt mitt nyårslöfte för bloggen och kan därför hoppa på utmaningen #blogg100  som går för fjärde året i rad. Det innebär att blogga varje dag i hundra dagar och eftersom jag redan gör det kan jag glatt anmäla mig utan att det borde skapa någon prestationspress.

7 reaktioner till “Om söndagsmys

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s