Om pasta med kyckling och vitt vin

pasta med kyckling och vitt vinVeckans pasta blev en lite lyxigare variant. Jag älskar pasta, tränar och äter massvis och har i princip alltid matlåda så därför passar det bra att göra en stor laddning i början av veckan. Försöker variera mig lite och den här veckan är det en ny version av ett gammalt recept jag minns att jag hittade i Ica buffé medan jag pluggade i Luleå. Blev riktigt gott! Den mörka bilden gör ingen rättvisa. Mjölkfritt förstås!

Helt utan inbördes ordning eller mängd:

  • Gul lök
  • Vitlök
  • Svarta oliver
  • Champinjoner
  • Havregrädde
  • Citron (sån där saft på glasflaska)
  • Kyckling
  • Vitt vin
  • Broccoli

En reaktion till “Om pasta med kyckling och vitt vin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s