Om färskpressad vitaminbomb

morot ingefära blodapelsin juiceImorse vaknade jag med tjockskalle men som tur var hade jag redan förberett en vitaminbomb. Det var så gott med råjuice, kallpressad och allt vad jag testade i helgen så jag var sugen på att försöka hemma också. Fick en matberedare i julklapp och tyckte det var dags att komma igång med den så jag rev morötter och lite ingefära i matberedare, pressade juice av blodapelsin i min juicepingvinpress och så mixade jag alltihop lite till med stavmixer. Fler maskiner än så ryms inte i mitt kök och jag tycker resultatet blev riktigt bra! Inte utan fruktkött förstås men jag gillar det så. Roligt att få lite nya smaker och enkelt sätt få i sig mer grönsaker.

Två dagar av mötesmaraton och så förkylning på gång på det så nu bäddar jag ner mig i soffan med glass och TV och hoppas på att det inte bryter ut mer än så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s