Om tisdagsträningen

IMG_1692Tisdagar är dubbelpass, soma på lunchen och bodypump direkt efter jobbet. Hurra för att vara färdigtränad, ha all den där energin från deltagarna men vara helt slut i musklerna och så ha hela kvällen kvar! Börjar längta till de nya releaserna nu men än så länge ganska skönt att ha koreografin i ryggmärgen. Hoppas jag inte spolierade någons sportnytt ikväll när jag inte kunde hålla mig och ropade VM-GUUUUULD när det började bli jobbigt på knäböjslåten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s