Om en mysdag

IMG_9285.JPGJag startar dagen med kaffe, gröt och ett tänt ljus, nu börjar det verkligen mörkna! Men fint är att pelargonerna blommar som besatta än, det hade jag ingen aning om när jag köpte dem. Jag kör ett somapass på iksu spa nu på morgonen och sen fortsätter dagen helt offline med promenad och kaffe i skogen, födelsedagsfirande, laga en god middag och bara sitta och surra över ett glas vin eller en kopp te. Det kallar jag bra lördagsplaner.

IMG_9281.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s