Om gullig shopping

IMG_9251.JPGIdag har jag lunchat med min allra nyaste lilla vän här i världen. Eller jag och mamman lunchade och lillan sov igenom hela den stora händelsen. Så kul att äntligen få träffa dem!
Hade med mig en present som jag bara måste visa (de har ju redan öppnat den), tycker den är så fin. Helt ekologisk!
Är ifrån märket Me&I och jag har bara hört talas om det tidigare men har nu varit på visning och är lätt frälst. Mjuka tyger, härliga färger, vuxen och barnkläder. Jag har beställt en klänning till mig själv som kommer bli en ny favorit, det är jag helt övertygad om. Har en kompis som säljer så hojta till om du vill ha en visning.
Nu är det helg och det vankas mys i höstvädret, regnet och färgerna tävlar ikapp just nu. Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s