Om att det är dags för terränglopp

Salo

Idag blir en rolig dag. Jag ska springa Salomon Trail Tour 11km, det blir mitt första terränglopp och solen skiner. Kläder och skor är framlagda, jag har mina nya men som jag hunnit testa att de funkar bra, stadig frukost är intagen och jag har en springkompis jag strax ska åka till och börja peppa. Starten går kl. 13.00 på Bräntberget så kom och heja! Start, mål och varvning i Bräntis. Enda målet jag har är att komma i mål och vara helt slut.
Salomon kläderFrukostDSC_5203 red DSC_5207 red

4 thoughts on “Om att det är dags för terränglopp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s