Om fredag på soffan

IMG_8844.JPG

 

Fredag igen. Äntligen känns det som. Jag försöker tänka efter om jag överdriver men det gör jag faktiskt inte när jag säger att det är läääänge, länge sedan jag var hemma en helg och hade den där fredagskänslan som uppstår när det enda man behöver göra är att göra ingenting. Imorgon ska jag springa salomon trail tour så det blir en lugn kväll och jag tänker ta en tupplur på kökssoffan och sen ringa min springkompis inför imorgon och så göra som Lovisa ”Lofsan” och ladda inför lopp med en pizza. Hoppas ni har en skön fredag! IMG_8398.JPGPizzan är ett tips till alla som är i Stockholm, Birkastans pizzeria i Vasastan. Gigantiska och supertunna och tomatsås med smak och sting i! Rekommenderas verkligen för en fredagkväll. (den ser ju inte ens tråkig ut trots att den inte har ost!)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s