Om höststart och vardagsfix

Vardagsfix

Det är terminsstart och universitetet  bubblar av nya studenter och det är kul vara tillbaka på jobbet. Jag tillhör de som älskar känslan av skolstart och längtar efter att köpa nya anteckningsblock och ta på mig tjockare strumpbyxor och planera hösten.

För precis ett år sedan var jag på min första älgjakt, i år får det bli senare ifall de inte redan skjutit klart då, nu är det lite hemmatid som gäller! Jag packar upp, både tråkig tvätt och roliga souvenirer som det här salt & peppar-paret från Santorini som matchar mitt bord så fint. Jag lagar matlådor och passar på använda squash,  vattnar blommor och väntar på tvättid och att maten ska sjunka undan så jag kan springa ner på strandpromenaden och känna om benen känns lättare än innan alperna. Jag lyssnar på en ny favorit Lily Allen, perfekt blandning av Miss Li och Amy McDonald med en touch av Frida Hyvönen. Så vardagslyxigt har jag det ikväll.
DSC_5015 DSC_5014 DSC_5019 DSC_5018

3 reaktioner till “Om höststart och vardagsfix

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s