Om ny bloggdesign

Höstkänslorna blåser förändringsvindar. Idag blir det en tidig dag på jobbet, ska alldeles strax cykla i solig och förhoppningsvis klar, krispig höstluft upp till campus och ikväll blir det nycirkus!
Jag njuter av svenskt morgonkaffe vid mitt köksbord och klurar på vilken ny design bloggen ska få. Jag vill lyfta fram bilderna lite mer, inte ha ett tema som många andra nu har och ändå ett ganska enkelt tema. Har fastnat för två favoriter, är det någon särskild av dem ni tycker skulle passa mig?

IMG_8492.JPG
IMG_8491.JPG

PS tänk inte på hallonen, den bilden är bara som illustration och kan bytas ut.

12 reaktioner på ”Om ny bloggdesign

      1. Ja, men jag kan tala om rent generellt och det är att jag själv inte gillar det svara till bilder utan att helt vit bakrgund är bäst för bilderna så att du framhäver dem och ger dem rättvisa. Hade själv med svart först men tyckte det blev bättre utan .. 🙂

      2. jag gillar själv den undre/tvåan bättre också, mest för att jag är lite less på det svarta i min nuvarande design. Å ena sidan kanske det känns mer ”jag” eftersom den påminner, å andra sidan skönt komma bort ifrån… 🙂

  1. Den övre skulle jag säga rent spontant eftersom spalten verkar vara bredare = större bilder. Även typsnittet känns med modernt och webbläsvänligt. Men om det går att ändra typsnitt och ha lika stora bilder i tvåan håller jag med om er svart-diskussion och röstar på den 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s