Om Augusti 2014

IMG_8677.JPGSå är jag hemma igen och det är dags att sammanfatta augusti månad. Den har varit minst lika händelserik som vanligt. Jag åkte hem från fjällen och spenderade den sista helgen på semestern hemma i Umeå med besök och nedvarvning/uppladdning. Jag började jobba men semesterkänslan fortsatte och jag åkte till Oslo för att fira Marias födelsedag.
Jag åkte till Uppsala på inspirerande seminarium och stannade i Stockholm över helgen. Träffade vän, såg min favoritartist Manu Chao, jag testade framtidens träning och jobbade med svenska resebloggar.
En hel arbetsvecka följde och vi avslutade ett stort projekt vi jobbat med snart ett år. Jag gick på en extra semestervecka och åkte till alperna på running week, löparveckan.
En bra månad, men nu ska jag nog banne mig hålla mig hemmavid ett tag.

4 reaktioner till “Om Augusti 2014

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s