Om september

September var då jag fick skörda ordentligt. Jag sprang Lidingöloppet, jag avslutade fyra års jobb och började efter lyxig ledigvecka på ett nytt. Jag var med på min första älgjakt och fick syn på en efter bara en halvtimme första morgonen som morbror fick skjuta eftersom jag trots klarad examen ville vara med och se (och för att jag inte hade något vapen). Jag var också nere i Stockholm på super saturday och körde BodyPump och en massa andra Les Mills-pass i Globen och runt omkring. Träffade de jag gick utbildning med och spelade in bodypump89 med min egen tränare på scen och ett hav av 2000 andra instruktörer.
Jag hälsade på mormor och hade tid att köra runt henne i solen, jag åt på thaivagnen och bakade kakun.
Och jag bara tittade på allt som var vackert. Det behövs ett collage men finns det nån bild som kan beskriva känslan av denna september så är det den här.

20131222-081501.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s