Om att byta gym (igen)

Idag har vi haft kvartalsutbildning för den senaste releasen av bodypump, nummer 88 i ordningen, och det är ett grymt pass! Aningens lägre tempo, mördande tricepslåt, grymt bra musik och fokus på rygg. Hej skidsäsong, säger jag.
Vi tränade teknik på marklyft, vilket är bra för mig eftersom jag behöver träna ryggen extra mycket (den är av lite sämre kvalitet än resten av min kropp kan man säga) och jag har haft nytta av fredagsgymmandet i höst.

Var bara hem och käkade och sedan hade jag mitt pass på simhallen, och innan dess körde jag cykel/core, det brukar vara ganska lagom uppvärmning och det är ingen tid emellan så jag hinner aldrig känna om jag är trött heller.
Berättade på slutet att nästa söndag blir mitt sista pass på simhallen, efter jul blir det bara iksu för mig. Det känns jättekonstigt och tråkigt, men samtidigt väldigt roligt och jag vet att jag har större utmaningar och utvecklingsmöjligheter där. Så otroligt tråkigt bara att veta att mina söndagspumpare jag tycker så mycket om inte kommer att peppa mig varje söndag.
Men sånt är livet, jag byter inte från något utan till. En före detta chef till mig uttryckte det så och jag tycker det är passar bra. Eller, eftersom det faktiskt känns lite som att göra slut med en helg grupp av personer, så ”It’s not you, it’s me.”

För övrigt, trevlig advent på er och som ni ser har jag gjort om layouten på bloggen lite, kommer flytta över domännamnet också. Apropå nya gymtider så har allt sin tid och fippla med egna inställningar är inte tid för just nu.

Och för att avsluta vill jag citera mig själv: efter träning kommer badkar och solsidan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s