Om skidspår i Umeå

IMG_1481Idag var det fantastiskt före på Gammlia. Även om jag nöter teknik och är lite irriterad över att det går så långsamt och inte alls sådär lätt som det ser ut när andra skejtar så kan jag inte annat än säga att föret var bra. +2 grader i luften och i skogen håller sig spåren kalla. Många skidspår som är öppna och preppade nu kring Umeå, visst vet ni Umebor att det går kolla spårstatus på kommunens hemsida för anläggningar (Gammlia heter stadsliden) och även få sms när ditt favoritspår är nypreppat? Kanon tycker jag!
Nu stretch och fika framför vinterstudion.

2 reaktioner till “Om skidspår i Umeå

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s