Om att göra julfint

julgris betong

Jag riktigt njuter av att ha min alldeles egen lya och få pynta precis som jag vill. Jag gillar traditioner men faktiskt behöver inte allt vara likadant varje år, det behöver inte för den sakens skull heller köpas nytt. Ända sedan förra helgen då vi hade julbrunch hemma hos mig som numera är tradition har jag haft julstämning och ätit lussebullar, funderat ut och tillverkar julklappar. Pyntar lite pö om pö.
hyacint teburk

julstrjärna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s