Om att testa ovan träning 

Tre dagar har passerat och igår var det lite lugnare, inte fullt så många pass eftersom det var föreläsning på eftermiddagen. Det är så kul att testa olika pass och igår var det dags för bodystep med en av tjejerna jag bor med här och det är inget jag är van vid direkt. Älskar dans och koreografier men är trög på att lära in det och ovan med steplåda. Galet jobbigt och kul, varmt och soligt hela dagen så efter träning och en stund vid poolen har jag också börjat jobba på brännan. Hade två dagar i skuggan som grund först.  

Idag är lediga dagen och vi har provat aerial yoga och spenderar resten av dagen vid poolen. Kommer komma hem utan att ens ha varit utanför anläggningen men det känns helt okej och inget som kommer som en överraskning. Jag är här för att träna, slappa, sola, bada och hänga med instruktörskollegor. 

En reaktion till “Om att testa ovan träning 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s