Fotbolls-VM, yoga och löpning – v.46 2017

Förra veckan rullade på ganska normalt, jag hade lite ont i ryggen, jobbade en hel del och yogade rejält för att väga upp det hela. Jag rensade hela helgen och kom till slut igenom alla papper, pärmar och kartonger och har nu gjort det stora hästjobbet och själalättnaden infann sig precis på klockslaget som min familj kom hit i söndagskväll för att äta söndagmiddag och fira farsdag i efterskott. Och säga hejdå till min lägenhet, men det är mest jag som är lite sentimental. Lite snapshots!

Yoga på Umeå spa på tisdagarLöpar-comeback på strandpromenaden på torsdag. Tre dagar senare såg det ut såhär!Ljuset! Fåglarna! Isen som är på gång!Jag hakade på en fotoutmaning i svartvitt också på instagram. Rätt kul faktiskt.En vardagssnapSolen lyste fint på campus 

Jag såg:

Miraklet i Milano! Sverige – Italien alltså, vilken bragd. Tjohoo!

Jag läste:

Jag började läsa en bok som hör till jobbet som handlar om lean startup, det är så nördigt så vi lämnar det där. De som känner till den förstår vad den handlar om, att omsätta lean-filosofin till servicetjänster och entreprenörskap, och ni andra ni behöver ju aldrig ens tänka på att sånna böcker existerar.

Jag tänkte:

Kommer det någon snö snart? Och så kom den. Måtte den nu ligga kvar!

Jag tränade:

Yoga och somamove och så lite löpning igen! Två pass yoga instruerande, två pass somamove, två pass yinyoga hemma med appen och så två pass löpning. 45 min på gymmet. Ganska bra fördening om ni frågar mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s