Två dagar i Sundsvall

Jag är just hemkommen från två dagar i Sundsvall på planeringsdagar. Vi hälsade på mittuniversitetet och fick se deras lärmiljöer och höra om hur våra kollegor där har det. I Sundsvall var det riktigt mysig vinter och snön yrde när vi anlände och sen fortsatte det i stort sett hela tiden. Vi har dock mest varit inomhus och konfererat och planerat men en liten promenad i dagsljus idag till prisbelönta campus Åkroken satt fint. Något annat som satt fint var all mat, herrejösses vad jag ätit! Anrika hotell knaust har levererat och det enda jag saknar är att få se en häst rida uppför trappen. Visste ni att de gjorde det förr? Den är tydligen byggd för att ta foton i också, men det blev visst inget av det för vår grupp. Nu har jag hämtat Charlie från kattvakterna och det är två slagna hjältar minsann, ikväll blir det bad (suger ut det sista ur lägenheten, nästa har inget badkar) och bums i säng för imorgon är det dags. Flytt coming up! 

Fick med mig några kollegor att köra mitt pass i gymmet också imorse, riktigt bra start på dagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s