Tre nya podcast om sånt jag gillar

Godmorgon lördag! Idag vill jag tipsa er om tre nya podcasts jag hittat och fallit för direkt. Jag lyssnar när jag viker tvätt, stökar i köket och lagar mat, när jag promenerar och jag önskar att jag hade rätt ingång i bilen för att kunna lyssna (min bil är äldre än podcasts om vi säger så). Jag inser att jag har en liten koppling till dem alla, flera av dem har jag träffat eller ren av känner och andra har jag följt och har kontakt med över internet. Så fjäll, yoga, löpning och livet sammanfattar dessa tre nya favoriter:

Kvinnliga äventyrare podcast – av Angelica Vandringsbloggen Mejstedt och Emelie Bröms. De pratar friluftsliv, fjäll och sånt och de har intervjuat bland annat min chef/kollega Johanna Systrar i bergen Nygård och jag har nyss lyssnat på ett avsnitt med Sara Träningsglädje Rönne när jag rensade garderoben. Hon säger så mycket klokt om det här med känslorna och frågorna kring tider och distanser och hur hon använder fjällen till att koppla bort sånt och förstärka upplevelsen istället.

YogaWifeInLife – av Moa Westman och Marie. Moa är min yogalärare och vän sedan några år tillbaka och Lotta är hennes soulmate i yogan. De pratar yoga och livet, väldigt kloka reflektioner och varje avsnitt avslutas med en meditation.

Sitt inte still – av Ida och Malin. Jag hittade den via min träningscoach Madeleine life at core Rydbeck och den handlar om löpning och livet, stor igenkänning på känslor inför, under och efter lopp, bajamajor och allt som hör därtill.

Det jag tycker är så skönt med podcasts är att samtalen får ta tid, de hinner sväva iväg och de hinner prata till punkt om ett ämne. Efter några avsnitt känns det som ens vänner!

Nu ska jag promenera iväg med en podcast i lurarna mot en ansiktsbehandling, ett julklappspresentkort som ska lösas in och det ska bli så himla skönt. Ha en fin lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s