Stugan, skidpremiär och en stor dag på jobbet – v.44 2017

Vi kör en veckosammanfattning nu igen, skärpning på den fronten med att aldrig ta mig tid att blogga. Det var en grandios vecka minst sagt, medan många hade höstlov hade vi första inflytt i ett projekt jag jobbat med i flera år.  Det gick jättebra och var massor med frågor att lösa men så kul att äntligen få börja sjösätta resultatet. 

Det var det jag gjorde som mest, en vanlig vardagvecka med jobb och träning och på torsdagen jobbade jag hemifrån och fick hur mycket som helst gjort. Sen åkte jag och pappa upp till stugan där mamma hängt i två veckor. Välförtjänt belöning efter ett långt arbetsliv.

Där var det snö och jag gick promenader med Layla, läste bok och kunde åka skidor! Vi hade tacokväll med all släkt som var där och på lördagen käkade jag på GC i byn med Cissi. Riktigt bra helg må jag säga! 

Skidpremiär! 

Jag såg:

Snö!

Jag läste:

Äntligen läslust! Jag plöjde den engelska romanen om kvinnorna som seglar till Indien varje ledig minut.

Jag tänkte:

Jag älskar skidor. Jag avskyr att ha ont i ryggen.

Jag tränade:

Somamove på måndag gick ovanligt bra! Jag hade sån kraft och energi, längesen det kändes så himla bra. Jag höll även yoga och tränade lite gym men jag kände att jag hade ont här och där i ryggen och gick till naprapaten. Det hjälpte men sen var jag tydligen så skör, eller någon helt annan anledning, att även de knappa 25 min lätt skidåkning några dagar senare blev too much så ryggen fick ett bakslag. Det blev en löpfri vecka så nu längtar jag efter det igen, och mer snö så det går åka mer skidor!

2 reaktioner till “Stugan, skidpremiär och en stor dag på jobbet – v.44 2017

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s