Skidpremiär och sol

Jag är i stugan igen och det hade äntligen kommit lite snö! Börtingtjärn var uppkört ett spår och jag var peppad. Kom fram sent på torsdagkväll och vaknade till en magisk morgon. 

Men innan jag hunnit vakna till och valla skidorna så var det töväder och med träningsvärk i ryggen och dessutom lovat naprapaten som jag var hos i onsdags att jag inte skulle överanstränga mig i helgen så väntade jag och höll tummarna för lördag istället. Tog en riktigt lugn dag och har mest läst och sovit. Imorse var det någon plusgrad men jag tog skidorna direkt efter morgonkaffet och åkte och spåren fanns kvar! 1,8km totalt och det är så flackt att det går staka hela vägen och det var tur för det var isigt före och skidtekniken är ju som vanligt ringrostig (läs: i princip bortblåst) som vanligt i början av säsongen. Men några varv så jag fick ihop 5km, sen var ländryggen trött och solen låg på så det blev bara isigare så jag nöjde mig. Skönt med sol i ansiktet och en liten lagom genomkörare och såå härligt få stå på skidorna igen!

En dag senare ser det ut såhär utanför! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s