Uteträning, AW och Håkan Hellström – v.24 2017

En somrig vecka har det varit, jag har ätit glass nästan varje dag. Vi tar den i bilder…

Måndagkväll på väg hem från Iksu plus fotade jag den här bilden av strandpromenaden som fick många fina kommentarer på instagram. Det var ett infall att kliva upp på en sten bara, jag var endorfinhög efter ett härligt pass, det doftade LJUVLIGT av sommarregn och jag älskar de där ljusrosa blommorna. Första AWn på båten! Planering för den årliga sensommarresan till stugan och allmän livsuppdatering oss fjällhönor emellan. img_2777Torsdagkväll var det utomhusträning i vänortsparken och jag hade sommarkänsla deluxe.

Ljuset! Så härligt när det silar in genom rullgardinen, även om det tyvärr för sömnens skull är redan vid kl 05 det ser ut såhär. Charlie lever rövare, han vet inte det här med breddgrader, jordens lutning osv. men jag är inte bangen på kattmys när jag vet att jag ska vara borta länge så vi har hängt en hel del. Han har fått leka flera gånger den här veckan med sina hundkompisar och är helt slut efteråt, de har lekt utomhus dessutom, snacka om lyxigt för en innekatt!

Planerandet tillika resfebern har nu tagit fart ordentligt. Längtar!

På fredagkväll var jag förresten på en disputationsfest men den hade tema flight så alla mobiler var i flightmode, så inga bilder därifrån men en trevlig tillställning var det. Roligt att få dela en sån kväll med någon, det är ju en stor dag i personens liv (i det här fallet en kompis kompis som blivit min träningskompis) och tror ni inte jag hamnade till bords med en som bott på Hawaii? Tittade till lotten en sväng med mamma på lördag, jag är en kass medhjälpare men det var trevligt att åtminstone hjälpa till litegrann och få dricka kaffe och morsa på alla andra kolonilottare runtomkring som var där. Idel kända ansikten. På lördag var det Håkan Hellström på campus arena. Fantastisk kväll!img_2835

På söndag var det en lugn tur i skogen, hade tänkt ut att Nydalas milspår skulle vara mysigt. Kom dit och det var ungdomscup i fotboll och typ två tusen fler bilar än vanligt. Missade orutinerat parkeringsvakterna och fick gå tillbaka en halv kilometer för att betala men vad gör väl det, det är ju sån stäming på fotbollscup! Allt var PRECIS som vanligt, när vi var små. Jag gick och köpte en hamburgare och fanta direkt efter jag sprungit färdigt och bara strosade och tittade på matcher en liten stund. Försökte hitta något Sandåkernlag men misslyckades tyvärr.

Till söndagmiddag blev det palt som vi åt ute på min innergård och sen tittade vi på bilder från Norgeresan. Så magisk den var! Det tar sin tid att gå igenom bilderna dock så inlägget lär få vänta lite på sig, men påbörjat är det! Försöker också att bli bättre på att titta på bilderna själv också, och visa andra, inte bara för att lägga ut i bloggen. Tittar mycket i album med farmor just nu och det är liksom nånting annat än en blogg. Värt att tänka på ibland.

Jag såg:

Håkan Hellström live för första gången.

Jag läste:

Lonely planet Hawaii

Jag tänkte:

Sommar, sommar, sommar!

Jag tränade:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s