Yogaretreat istället för Vasaloppet

samarbetsbanner-yogaretreats-norrland

Nästa helg blir annorlunda än första helgen i mars brukar vara, det är ju Vasaloppshelgen men jag ska inte åka och jag brukar då sitta bänkad med lååååång frukost i soffan från klockan åtta till lunch. I år blir det annorlunda, jag kommer att åka på yogaretreat!

Det blir en miniweekend i mars på Yogaretreats Norrland, 7 mil utanför Umeå. Lagom långt och passar mig bra att det bara är en vanlig helg eftersom jag varit iväg så mycket och inte har möjlighet ta ledigt varje fredag. Så vi åker lördag morgon och kommer hem söndag eftermiddag, däremellan massor med yoga!

 

Vårt tema för helgen är Tapas – den passion som gör att du återkommer till yogan, även i de perioder då energinivån inte är på topp. Passionens glöd kan avta, oavsett vad det gäller i livet, och därför är det viktigt att skapa en yogapraktik som blåser igång elden inom dig. Det fokuserar vi på denna helg.

Det är ju alldeles perfekt, jag har ju skrivit om att jag haft lite motivationsproblem men de har efter ett yogapass i veckan börjat försvinna och suget efter yoga har totalvänt så jag ser jättemycket fram emot en boost som ett retreat ger.

glashus_winterBild från yogaretreatsnorrland.se

Jag har varit på Granö tidigare på yogaretreat så jag vet hur avkopplande miljön är, hur god maten är och hur avslappnad jag kommer att bli. Jag har aldrig sett det på vintern och jag har reflekterat tidigare över hur allt verkar ska hända även på sommarhalvåret, alla events och resor. Då har vi ju ändå så fullt upp och yoga som är främst en inomhusaktivitet gör sig förstås minst lika bra på vintern, om inte ännu bättre då vi behöver lite värme och energi till kroppen. Oj vad jag längtar!

 

img_7917Snapshot från då jag var på retreat i juni förra året.

/// Inlägget presenteras i samarbete med Yogaretreats Norrland men text och åsikter är som vanligt mina egna. ///

2 reaktioner till “Yogaretreat istället för Vasaloppet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s