Var tog veckan vägen? – v.8 2017

Den här veckan försvann i ett huj och jag vet inte riktigt vad jag gjort. Jag har haft vardag helt enkelt och det har varit rätt skönt. Lördagen var effektiv då jag först slängde min gamla cykel som efter lång och trogen tjänst bokstavligen förvandlats till skräp för att sen åka och köpa en ny! Jag har tänkt det länge och även kollat runt en del, men nu blev det av. En billig hybrid från biltema som jag nu måste skruva på diverse nödvändigheter som stänkskärmar och stöd på. Hurra för garage.

På torsdagkväll tog jag och den här donnan en lååååång promenad på vintrig strandpromenad. Sen var hon så trött att hon inte ens brydde sig om att Charlie försökte reta henne.

 

Veckans fix förra veckan var att byta ut tavlan i hallen. Vit ram passar bättre med byrån under och planschen med systrar i bergen passar bättre och gör mig gladare just nu än vad de galna byggubbarna på stålbalken gör, även om jag fortfarande gillar den tavlan.

Köpte en vas och kattgräs också. 

Jag såg:

En hel del skidåkning som vanligt och jag började på serien Innan vi dör som fortfarande går på söndagar, jag ligger några avsnitt back bara. I söndags var jag på bio också och såg Dolda tillgångar, en helt för mig okänd sann historia om tre svarta kvinnor som var hjärnorna bakom ett NASA-projekt precis då det var kapprustning mot ryssarna. Det är feelgood på högsta nivå, långt över dramatik och kärlek på slutet. Så mycket girl power, och antirasism och grädde på moset är att de också är så sjukt smarta matematiker. Jag glömde totalt bort att jag var på bio och när jag gick därifrån var det som att jag hade kolsyra i blodet, så mycket feelgood. Gå och se!! df-07873_r

Jag läste:

Om mig själv i tidningen utemagasinet, ett litet citat (som jag inte ens tror var jag som sa egentligen) om Höga kusten winter classic från förra året, lagom till årets upplaga.

Jag tänkte:

Att om jag hade jobbat som räknare på NASA skulle det vara som att ha mattetenta som jobb, och jag kom på mig själv att det skulle nog faktiskt vara ganska roligt.

Att jag behöver verkligen yogan, sån energi men också lugn jag får av det!

Att jag fixade ett tröskelpass som blev totalt en timme och nästan en mil, trägen träning börjar ge resultat, kanske behöver jag inte börja om på noll i år.

Jag tränade:

Jag lyckades bli lite smått förkyld igen så det blev lite skidor under veckan men desto mer yoga. Inspirationen är tillbaka och på lördagen blev det ett efterlängtat och välbehövligt skejtpass, jag testade SM-spåret för första gången! I söndags var jag mer sugen på löpning och iddes inte åka till skidspåret, det känns som ett så stort projekt ibland fast jag inte ens vallar längre, så jag testade tröskelintervaller och det gick förvånansvärt bra! Galet härligt få vara ute i solen också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s