Aktiva dagar i Åre

Åre visar sig från sin bästa sida, åtminstone för att vara januari. Jag tänker mig att det måste vara helt magiskt här på vårvintern i sådär mars-april och solen är uppe mer och det är kanske ännu mer snö och det går att åka offpist, ta skoterturer med magisk utsikt och skejta ut på skaren.

Vi har haft blandat väder med både sol, mulet och snö och det bästa är att det är sådär vintrigt på träden och allting ser väldigt gulligt ut. Sveriges svar på en alpby skulle jag vilja säga. Bilden visar vägen mellan hotellet Holiday club och skidbacken där jag tjavat både igår och idag och haft comeback på slalomskidor. Så ovant att bära stora skidor, jag kan knappt gå i pjäxorna men jag skulle aldrig byta den här tio minuters-promenaden mot skidbussen ändå (trots gratis för den med liftkort) när den ser ut såhär.

Jag har även hunnit med att testa längdspåren, gå på gymmet, basta, gå med snöskor över Åresjön och få massor med tips på allt som har med bloggande att göra. Jag har så mycket idéer och inspiration som kommer bli blogginlägg framöver!

4 reaktioner till “Aktiva dagar i Åre

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s