Bilder och tankar från helgen i Åre

Så hur blev helgen i Åre, vad är egentligen en workation och vad tar jag med mig därifrån? Några bilder från helgen och de speglar lite av inspirationen jag fått till bloggen, jag vill fota mer och jag vill vara mer utomhus. Faktiskt ville jag helst inte komma in på hela helgen, men det var ändå himla trevligt att få träffa alla och utbyta tankar och erfarenheter. En del bloggare har jag följt sedan jättelänge, andra var helt nya. En stor andel utgjordes av medlemmar i vårt nätverk för svenska resebloggare och kändes därför som välbekanta allihop även om jag inte träffat alla.

Vi bodde på Holiday club som ligger precis vid tågstationen, där jag bodde i somras också när jag var på workout Åre. Så smidigt! När vi anlände mötte jag först upp Annika och Lisa för ett kort pass chins på SATS, det är nu snart två år sedan jag och Lisa körde chins tillsammans första gången, det är en bra tradition! Sedan minglade vi och hälsades välkomna av Linda som är grundaren till influencers of Sweden (inos). Hon har såklart skrivit ett eget inlägg om workation och där hade hon fångat mig på den här fina bilden tillsammans med Nina som också är från Umeå. Så kul att få träffa dem båda! Extra roligt med en Umeåbloggare, vi kommer att ses mer och nörda ner oss i fototips, höns och TV-serier.  31481126093_0d5a8f06bb_hVi som är från Norrland får ju aldrig några goodie bags! Bild från Lindas blogg 

img_1236

På torsdagen efter en rejäl hotellfrukost och några sessions om bland annat SEO åkte jag till Björnen med Pernilla och åkte längdskidor. 15 km i ett enda spår, sol och snö som virvlade från träden. Magiskt! dsc_0367

Sara som är allra mest känd för sin blogg Träningsglädje spenderar stor del av sin tid i Åre och är också en nyckelperson bakom att helgen blev av. Hon tog med oss på en snöskovandring över Åresjön för att göra upp en eld, fota och titta på byn från andra hållet. Det var kul gå med snöskor igen och att gå sådär planlöst och till hälften babbla med någon intressant ny bekantskap och till hälften filosofera, det gillar jag. På bilden ovan syns även Katta som bloggar om skog, fjäll och life design.  dsc_0417Katarina är en duktig fotograf och resebloggare så jag hängde på henne för att få tips. dsc_0436Jag delade rum med Jennifer som gjorde burpees i snön för att få upp värmen. Imponerande att kunna hoppa med snöskor! dsc_0446

Tillbaka från snöskovandringen och ännu en after ski-session av inspiration och reflektion försökte vi basta bort röken ur håret innan det var dags för middag. Det gick väl sådär men vem bryr sig egentligen om det när det finns viktigare saker att prata om som hur man fotar stjärnor? En som vet är Jonna och hon var precis lika härlig som man kan tro.

Söndagen spenderades mestadels i backarna som uppladdning inför nästa fjällhelg i Hemavan med systrar i bergen. På tåget hem fick jag sällskap av Anna och Rania och vips var jag hemma igen. Är så tacksam för helgen, den var en perfekt mix av utomhusluft och kreativ inspiration!

Klicka på namnen för att komma till de andra bloggarnas inlägg om helgen i Åre.

10 reaktioner till “Bilder och tankar från helgen i Åre

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s