Tredje advent i kallt men klart skidföre

Vilken helg! Snacka om att ha haft det bra. Sex pass skidåkning totalt, fick ihop 7 mil och är grymt nöjd att jag inte ens har ett litet skavsår. Kanske lite fegt att inte ha vurpat nåt heller och märkligt nog har jag knappt träningsvärk, bara lite i ryggen. Allt håller alltså så all styrketräning, löpning och yoga verkar ha gett resultat. Jag tillhör inte toppningen i laget precis men jädra roligt att vara med. Väldigt duktiga tränare och jag har övat både klassisk och fristilsteknik. Har insett att nu hänger det en hel del på kondisen i mitt fall om jag ska orka åka bra… Det får bli lite intervaller framöver.

Lördag och söndag har det varit riktigt kallt och bitigt men vi har kört på ändå, det går att klä sig! Hålla sig lagom varm och vicka på fingrar och tår. Mitt största problem var att andas genom tyget på buffen och att ögonfransarna frusit ihop, men det går över rätt snabbt med en liten paus.

Nu är vi tillbaka och jag har lagat matlådor och ska skruva ihop badrumskommoden och ser fram emot att se sista avsnittet av midnattssol. Hoppas ni haft en fin tredje advent!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s