Plötslig framgång på gymmet

Plötsligt så händer det. Efter ett skönt pass somamove och mojo flex gav jag mig på gymmet igen. Lite tungt med knäböjen men det kan ju bero på all skidåkning, axelpressar gick bra och så var det dags för sista övningen: chins (att dra sig upp över en stång). Jag mindes inte riktigt vad jag hade för hjälpvikt sist så jag tänkte äh, jag tester och ser hur långt det är kvar. Brukar bli som en liten stöt genom kroppen ungefär, så liten rörelse. Tjoff sa det bara så var jag halvvägs upp! Fick kämpa rejält så på bilden ser det ut som jag hoppat upp men det har jag inte, det är när jag inte orkar högre så tog jag i med magen. Inga stilpoäng, ser mest ut som en liten apa men nu är det nära! Wow! 

Sitter nu i soffan med en bananpannkaka och känner mig som en världsmästare. I min egen lilla tävling!

3 reaktioner till “Plötslig framgång på gymmet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s