Om lugna mornar 

Den här veckan har jag haft massor med jobb och jobbmöten varje lunch dessutom. Därför har jag varit lite extra noga att sova ordentligt och försöka planera mellanmål. En sån vecka att hålla igång träning men på lugn och enkel nivå. Mornarna gillar jag faktiskt såhärårs, det är mörkt när jag vaknar och jag får automatiskt starta i lugn och ro, bäst är att få dricka kaffe medan det ljusnar. Imorse drack jag till och med kaffet i sängen och drog sen på mig löparkläderna direkt och startade arbetsdagenmed  friskvårdstimme i Gammliaskogen. Hittade en ny favoritstig, en nygammal 5km-slinga, och vilken bra start på dagen! Mer info om slingan vid annat tillfälle, nu är det dags för upplösningen av riktiga karlar.

2 reaktioner till “Om lugna mornar 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s