Om speciellt minnesvärda dagar

kuwaittowerLånad från wikipedia

Idag är ett datum som innehåller mer än andra. Jag insåg imorse (då jag kikade i femårsdagboken, hej pensionärsvarning) att det är fyra år sedan vår förra katt Beckham dog. Dessutom fyller min fina kusin jämt idag! Så en dag med både tråkigheter och roligheter men också ett datum jag minns för att vi kom hem från Kuwait precis då. Antagligen minns jag själva datumet just för att det var Stinas födelsedag. Det speciella var inte bara den speciella resan utan också att när vi kom hem från öknen så snöade det! Det är tidigt även för att vara Umeå. Jaha, när var detta då? Ett par år sen sisådär. Närmare bestämt TJUGOFEM! Jösses amalia, vilken dag ändå.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s